U zet al sinds jaar en dag een jaarlijks terugkerende rally uit. U loopt daarom altijd met opgevouwen kaarten onder u arm, rijdt rond met een achterbak vol bordjes en stempels en tot overmaat van ramp heeft u via via gehoord dat deelnemers vals spelen tijdens uw evenement. Wat kunt u doen?

Maak gebruik van ons unieke GPS Rally Tracking System!

Dit systeem, compleet nieuw en daarom uniek in Nederland, neemt u een hoop taken uit handen. Of het nu gaat om een online inschrijfsysteem voor deelnemers, een nauwkeurige routecontrole of een uiterst snelle en nauwkeurige uitslag? Het GPS Rally Tracking System is het product voor u!

Hoe werkt het GPS Rally Tracking System?

Via uw computer logt u in op onze website. Hier kunt u, in een uiterst gebruiksvriendelijke interface, uw hele rally online zetten. U tekent uw route in en geeft de plaats aan waar u een routecontrole (waar het fysieke bordje zou staan) wilt hebben. Verder kunt u hier de deelnemerslijst bekijken, bewerken en uitprinten.

De deelnemers starten de rally met een GPS tracker in de auto. Het evenement verloopt zoals het altijd verloopt en de deelnemers schrijven alle letters op die u langs de route heeft neergezet. Aan het einde van de dag druppelen langzaam de eerste deelnemers binnen bij de finishlocatie. U neemt van deze deelnemers de GPS tracker in ontvangst en upload de gegevens naar de website. Automatisch wordt berekend of de deelnemer de ‘goede’ route gereden heeft en het systeem controleert of er tijdsstraf is.

Zodra alle deelnemers binnen zijn en u alle informatie van de GPS trackers heeft geupload, maakt het systeem een uitslag voor u. Mocht er onverhoopt een bordje neutraal gemaakt moeten worden dan kan dit met een muisklik. Het systeem berekend razendsnel een nieuwe uitslag en u kunt rustig genieten van uw geslaagde evenement.

Het voordeel van dit GPS Tracking Systeem boven het ‘klassieke’ systeem is het feit dat in principe route controle bordjes niet meer nodig zijn. De GPS tracker logt iedere seconde de locatie, de richting, de snelheid en het tijdstip. Hierdoor zijn niet alleen de route controle bordjes overbodig maar ook snelheidsmetingen (in de vorm van laserguns) en bemande tijdscontroles!

Voor een testrun met het systeem kunt u contact met ons opnemen…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com