Afgelopen zaterdag 2 juli organiseerden we een gepersonaliseerde ‘VerjaardagsRally’. Langs 10 verschillende plekken die voor de jarige in de afgelopen 40 jaar belangrijk waren tekenden wij een rally over de prachtige wegen rondom het Gooi.

Prachtig weer, enthousiaste deelnemers en een uitdagend ritje maakten deze dag onvergetelijk!

Voor de 40e verjaardag van mijn man had ik bedacht hem een autorally cadeau te doen. Hij is nogal auto gek en wij hebben zelf ook een mooie oude Mercedes uit 1971. Een jaar eerder had hij meegedaan aan een autorally en vond dit zo leuk dat het mij een goed idee leek een voor hem persoonlijke rally te organiseren. Het doel was een rondje door de buurt langs plekken die voor hem in afgelopen 40 jaar belangrijk waren zoals zijn ouderlijk huis, de kerk waar wij zijn getrouwd, zijn middelbare school etc.

In eerste instantie was het de bedoeling om deze zelf uit te zetten. Dat was wel te doen maar na een tijdje rond gereden te hebben en de kaart te hebben bekeken realiseerde ik mij dat dit heel veel tijd en energie zou gaan kosten. Wat nu?

Na wat speurwerk op internet kwam ik achter Novus Leo. Een bedrijf dat auto events organiseert waaronder het uitzetten van auto Rally’s. Wat een ontdekking. Meteen begrepen Willem en Valentijn wat ik bedoelde, zijn ze voor mij aan de slag gegaan en hebben ze in een zeer korte tijd een perfecte rally uitgezet, helemaal op maat van mijn man gesneden. Het contact was prettig, lekker duidelijk. Wat een verademing. Ik hoefde niets meer te doen, zij regelde alles, van routebordjes tot een officieel routeboek!

Op de dag zelf was ik uiteraard een beetje zenuwachtig. Zou het goed gaan, komen de mannen van Novus Leo op tijd. Toch even een telefoontje aan gewaagd en wat bleek… Ze waren al bij de start! Geweldig. Alles was perfect geregeld, de bordjes langs de route waren uitgezet, de boekjes met de route erin lagen klaar. Dat zag er zeer goed uit. Niet een geprint en met ringband gebonden boekje maar een echt glanzend gedrukt exemplaar. Prachtig, een om te bewaren.

De route was zeer professioneel uitgezet, een paar slinkse trucjes erin, gekke weggetjes die men moest vinden en een paar ingewikkelde opdrachten. Tussen de gasten van de dag zaten twee zeer ervaren rally rijders. Ook zij waren zeer onder de indruk van deze rally en hoe de mannen van Novus Leo het hadden aangepakt. Geweldig.

Novus Leo en dus Willem en Valentijn hebben voor ons een onvergetelijke dag georganiseerd die vlekkeloos verliep. Voor een ieder een feestje en zoals gezegd zelfs voor de ervaren rally rijder een uitdaging zonder dat het een onmogelijke route was. Doordat Novus Leo deze dag voor mij georganiseerd heeft, heb ook ik kunnen genieten van de Rally en heb ik totaal geen stress gehad en was het achter over zitten en genieten. Willem en Valentijn….nogmaals veel dank en zeker tot een volgende keer.
Groet,
Vanessa Tulleken

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com