Voor het huidige én aankomende rallyseizoen is de agenda al weer lekker volgelopen zowel voor het rijden van ritten als voor het uitzetten ervan. We hebben daarom ook extra mankracht er bij genomen om e.e.a. te bolwerken. Naast Valentijn en Willem, welke dit jaar ook druk bezig zijn met het afronden van hun studie hebben we nu onze nieuwe aanwinst Olaf en Roderick. Ook Olaf en Roderick studeren in Delft en hebben een voorliefde voor rallyes, auto’s en oldtimers in het bijzonder.

Voor het komend rallyseizoen zijn beiden een erg geschikte navigator om eens te bellen voor een rit in de sportklasse. Heeft u nog geen navigator of bent u door omstandigheden last minute op zoek? Wij vinden in veel gevallen een passende navigator.

Wilt u nog last minute een rally voor uw bedrijf of feestje? Aarzel niet om even contact op te nemen! Tot een maand vooraf kan een rit vaak nog op touw worden gezet.

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com